Eladva.

Eladó nagyon keveset használt Nikon D3-as váz. Előző tulajdonosa szorult anyagi helyzetbe került, ezért arra kényszerült, hogy két fényképezőgépe közül (Nikon D3x és Nikon D3) az egyiket és felszerelése nagy részét eladja, így került hozzám
A lényeg: a váz alig volt használva, gyakorlatilag új, kevesebb mint 6 ezer expozíció van csak benne, ami profi kategóriában gyakorlatilag szűzies állapotot jelent, egyes üzletekben a kirakatból eladott gépeken több van. Ha jól tudom, ez a darab Németországban volt véve, ezért az akkumulátoron töltőn kívül német használati utasítás is já hozzá. Az ára 2.500 € ami nem alku tárgya, viszont gyors megegyezés és még gyorsabb személyes átvétel esetén lehet hozzá kapni grátisz egy fix 50-est, konkrétan egy Nikkor AF 50/F1.4 D objektívet (ez nem az amit annó eladásra kínáltam, az már régen elkelt).
Azoknak akik nincsenek tisztában azzal, hogy milyen kategóriájú a gép, röviden leírom, hogy FX (FF) képérzékelő, 12 megapixel, profi magnézium váz, 100%-os lefedettségű kereső, 51 fókuszpont, 2 CF kártya szlot, maximális ISO 25600, szóval igazi profi váz, amely mellett az én D700-asom is egy játéknak tűnik (pedig nem az).

U.i.: A fényképezőgép és az objektív Pozsonyban, vagy annak környékén próbálható ki, vehető át.

3 hozzászólás “Eladó Nikon D3”
 1. Marci szerint:

  Nemrég kezdtem elkövetni a blogodat, azt kell mondanom, hogy csupa jó dolgokat lehet itt olvasni.Előre is elnézést kérek, hogy ehhez a posthoz írok.Szóval szeretnék venni egy új dslr gépet(Nikon).Nézelődtem hol mennyibe kerülnek a készülékek, az ebay-n találtam egy d700-t 610 dollárért, ami jóval olcsóbb mintha Mo.-n venném meg.16 dolcsi UPS-el a kiszállítása.
  http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320565406428&Category=31388&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1
  Lehet hülye kérdést teszek fel, de ennyi pénzért a készülékek eredetiek?

 2. Marci szerint:

  *most 1160 dollárba kerül

 3. e1 szerint:

  Az eBay az egy aukciós portál, szóval a 610 dolláros árat elfelejtheted. 😉

 4.  
Itt és most! A vélemény szent, a hozzászólás szabad!